Siirry pääsisältöön

WANTED: Sähkö- ja energia-alan opiskelijoita Näkymätön voima -kampanjaan

Näkymätön voima -kampanja etsii uusia kampanjakasvoja kertomaan nuorille sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa opiskeluistasi sekä sähkö- ja energia-alan mahdollisuuksista.

Näkymätön voima on vuonna 2021 aloitettu kampanja, joka tavoittanut laajasti nuoria TikTokissa, Instagramissa ja kasvotusten eri puolella Suomea. Esimerkiksi TikTokissa videomme ovat saaneet 5,3 miljoonaa näyttökertaa. Katso tästä, millaisia sisältöjä olemme tehneet nykyisten kampanjakasvojen kanssa!

Mitä saat?

Kampanjasta saat hyvää työkokemusta ja palkkion ajastasi, kehität esiintymistaitojasi, tutustut sähkö- ja energia-alalla oleviin ja pääset vaikuttamaan siihen, millaisia työkavereita alalla on jatkossa. Vaikutat siis samalla koko alan tulevaisuuteen!

Mikä on Näkymätön voima?

#NäkymätönVoima on monivuotinen viestintäkampanja sähkö- ja energia-alan koulutus- ja työmahdollisuuksista. Kampanjan tavoite on herättää nuorissa kiinnostus sähkö- ja energia-alaan, jotta meillä on tulevaisuudessa riittävästi osaavaa työvoimaa. 

Kampanjan takana ovat Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry ja Sähköteknisen Kaupan Liitto ry STK. Kampanjan toteutuskumppanina toimii viestintätoimisto Ellun Kanat.

Kuka voi hakea? 

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi opiskelijoita monenlaisista taustoista, kuten eri sukupuolia olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Kampanjatyö on mielekästä hommaa, josta toki  maksetaan palkkio. Vuonna 2024 palkkio on 2 000 euroa, ja töitä tehdään helmi-toukokuussa ja elo-marraskuussa. Kuukausittainen työaika on n. 10-15 tuntia, jolloin tuntipalkaksi tulee reilu 20 €. Työajat sovimme erikseen kanssasi joustavasti. Vuodessa on kaksi kuvauspäivää Helsingissä, joissa tuotamme somesisältöjä yhdessä kampanjatiimin kanssa.

Miten haet? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi joko tekstinä tai videona 18.1.2024 mennessä: nakymatonkampanja@gmail.com. (Huom! Hakuaikaa on jatkettu, jotta tieto ehtii tavoittaa kaikki kiinnostuneet joulukiireiden ja koulujen lomien keskellä.)
Muista kertoa hakemuksessa, pääsetkö rekrypäivään 24.1.2024. Rekrypäivä järjestetään klo 9-16 välillä.

Jos sinulla on kysyttävää, laita rohkeasti viestiä meilitse (nakymatonkampanja@gmail.com)  tai soita: 044 203 70 88 (Sandra Lamppu Ellun Kanoilta).

#NäkymätönVoima